STAR POPULAR
PRIMUL SITE DEDICAT ARTISTILOR POPULARI!

PREMONIȚIILE CARE I-AU SALVAT VIAȚA: S-A PRĂBUȘIT AVIONUL! VISELE STRANII CARE AU FĂCUT-O PE ELENA MERIȘOREANU SĂ FENTEZE MOARTEA

Elena Merișoreanu povestește episoade terifiante din viața ei. Visele premonitorii i-au salvat viața dintr-un accident aviatic și a prevestit chiar și marele cutremuri din 1977: VEZI VIDEO ÎN ARTICOL

 

Reclama

Îndrăgita artistă Elena Merișoreanu a avut în repetate rânduri vise premonitorii care i-au salvat și viața. Invitată la emisiunea Cristinei Șișcanu, După faptă și răsplată, de la Metropola tv, artista a povestit cum viața ei putea să se termine, în 1992, într-un accident aviatic. Pentru că a visat că avionul cu care urma să zboare a luat foc, artista nu a vrut să mai zboare cu acea cursă. Avionul, spune artista, s-a prăbușit!

”Trebuia să plec din Los Angeles la Miaimi, la o nuntă. Fie-mea a zis că-mi pune ceasul să mă trezesc, să am timp să mă aranjez, și ce crezi că am visat: avionul cu care trebuia să plec a luat foc în aer. Eu m-am speriat, am lăsat ceasul și m-am culcat. Când trebuia să ajung deja la aeroport, a venit fie-mea să mă certe că nu m-am trezit, că mă așteaptă oamenii la nuntă.

 

blank

CITEȘTE ȘI: COMORILE LUI CONSTANTIN ENCEANU, LA SPECTACOLUL ANIVERSAR! ARTISTUL ARE UN MARE GOL ÎN SUFLET: NIMENI NU M-A URMAT

 

I-am zis că eu n-am vrut să plec că uite ce am visat. Ce credeți că s-a anunțat, avionul a căzut în mlaștina de crocodili. 140 oaemeni erau în avion, eu și un chinez nu am ajuns. Fie-mea a văzut la televizor. Toată lumea de la nuntă mă aștepta la aeroport și ziceau: Doamne, ce ghinion să moară venind la noi. A sunat-o pe fie-mea să-i transmită condoleanțe.”, a mărturisit Elena Merișoreanu.

 

Și la cutremurul din 1977 a avut un vis premonitoriu chiar cu o noapte înainte de marele dezastru. Visele premonitorii sunt legate de o biserică catolică, în care mama ei o lăsa când era copil.

 

blank

 

Reclama

”Când a fost cutremurul din `77, eu am visat exact cum s-a întâmplat. Era mama la mine, o vopseam la păr. Fie-mea stătea pe o canapea, deasupra era o oglindă mare. Când a început mai tare, mama a luat fata în brațe și în clipa aia a picat oglinda. Bufetul de la bucătărie s-a dus pe ușa de la intrare, pe unde trebuia să ieșim. Stăteam la bloc, la etajul 4. Cu o noapte înainte, visasem biserica catolică în care mă mai lăsa mama când eram copil.

De câte ori visez biserica aia, mi se întâmplă un mare necaz. Atunci am visat că statuia Maicii Domnului era în chip de balerină, se blocase ușa și nu aveam pe unde să ies. Era o luminiță sus și am fugit pe acolo. Se făcea că fug la țară, și tata zicea: fugiți, cad bârnele, cade pământul peste noi. După visul meu s-a întâmplat cutremurul.”, a mai spus artista.

 

blank

CITEȘTE ȘI: CORNELIU BOTGROS, DECLARAȚII TRANȘANTE DESPRE ANIȘOARA DABIJA. NU VREA SĂ AUDĂ DE ARTISTĂ DEȘI ARE O SURIOARĂ DE LA EA

 

Elena Merișoreanu mai spune că și atunci când i-au murit părinții a avut premoniții și îi este recunoscătoare lui Dumnezeu că o avertizează ori de câte ori urmează să se întâmple un necaz în viața ei.

 

PRELUAREA MATERIALELOR ESTE PERMISA DOAR CU CITAREA SURSEI!

URMĂREȘTE STAR POPULAR PE FACEBOOK , INSTAGRAM ȘI TIKTOK

VEZI VIDEO SI ABONEAZA-TE LA CANALUL DE YOUTUBE STAR POPULAR

 

Reclama

Reclama

Cmentariile sunt închise