STAR POPULAR
PRIMUL SITE DEDICAT ARTISTILOR POPULARI!

CORNELIU BOTGROS, DECLARAȚII TRANȘANTE DESPRE ANIȘOARA DABIJA. NU VREA SĂ AUDĂ DE ARTISTĂ DEȘI ARE O SURIOARĂ DE LA EA

Corneliu Botgros, declarații tranșante despre artista care i-a făcut o fetiță lui Nicolae Botgros. Acesta susține că nu vrea să aibă nicio comunicare cu Anișoara Dabija dar nu se bagă în sentimentele tatălui său: VEZI VIDEO ÎN ARTICOL

 

Reclama

Pe când fetița Anișoarei Dabija împlinea un an, s-a aflat că tatăl micuței este nimeni altul decât maestrul Nicolae Botgros. Marele dirijor își trădase soția dar și-a asumat această întâmplare și implicit copilul. Invitat la podcastul Vip Magazin din Republica Moldova, Corneliu Botgros a vorbit despre situația actuală și mărturisește direct că nu vrea niciun fel de comunicare cu artista.

 

blank

CITEȘTE ȘI: CUM I-A SCHIMBAT MARIA CIOBANU DESTINUL! ALEXANDRU PĂTRAȘCU, DEZVĂLUIRI DESPRE MAREA ARTISTĂ ÎNTR-UN INTERVIU EMOȚIONANT: AM LEȘINAT CÂND AM VĂZUT-O!

 

”Părinții nu se judecă, pentru asta există Dumnezeu! Acolo se vor regla toate conturile. Eu continui să-l iubesc așa cum este el. O doză de supărare a existat, este firesc. Oricine ar fi procedat la fel, poate mai dur, poate ar fi rupt relația cu tata, eu nu m-am gândit niciodată să-l părăsesc pe tata. Pentru mine, mama, este o ființă. Pentru tata, este femeia, soția. E o diferență. Tata a supărat-o pe mama, nu și pe mine cumva.

Ideea e că el a recunoscut, și-a asumat și vinovăția, a procedat corect ca un bărbat adevărat. Nu sunt în nicio relație cu Anișoara Dabija. Am avut o relație normală și mai mult decât colegială cât a fost în Lăutarii lui Botgros, n-am fost prieteni. Ea s-a eliberat din funcție, cred că a fost ceva normal. Noi nu comunicăm și nici nu-mi doresc să comunic cu ea. Asta este alegerea mea, am motive destule să nu comunic cu ea. Nici ea nu și-a dorit niciodată să comunice cu mine.”, a declarat Corneliu Botgros.

 

blank

CITEȘTE ȘI: A FOST VIOLENT CU ADRIANA OCHIȘANU? CUM RĂSPUNDE CORNELIU BOTGROS ACUZAȚIILOR FOSTEI SOȚII

 

Reclama

Corneliu Botgros susține că nu discută nici cu tatăl lui despre Anișoara Dabija și nici nu știe dacă cei doi mai sunt împreună. Corneliu preferă să respecte memoria mamei sale și nu e interesat nici de sora lui mult mai mică, fetița Anișoarei Dabija și a lui Nicolae Botgros.

”E viața lui tata personală în care mă străduiesc să nu apar acolo. Nu discutăm acest subiect niciodată, am zis să nu amplific situația să nu ne uităm în trecut. Ce ține de subiectul Dabija eu nu discut, nu mă amestec în treaba lui. Nu știu ce face el acolo, mai trăiește sau nu mai trăiesc împreună, treaba lor. Eu vreau să continuăm la orchestra Lăutarii și să vină în vizită ca un tată. 

 

blank

CITEȘTE ȘI: JIGNITĂ DE CONDUCEREA ANSAMBLULUI MARIA TĂNASE: ÎMI SPUNEAU APELATIVE URÂTE! ARTISTA FACE MĂRTURISIRI DIRECTE DESPRE CUM A CONDUS NICULINA STOICAN ANSAMBLUL

 

Îi respect amintirea mamei și așa va fi întotdeauna. Asta și-ar fi dorit și mama. Realitatea este tristă și e greu să alegi calea cea mai potrivită și corectă. Cum să continui, la ce să închizi ochii. Trecând prin viață și prin timp, lucrurile se aranjează. Nu vreau să-l deranjez pe tata, nu ma amestec în această treabă.”, a mai mărturisit fiul lui Nicolae Botgros.

 

PRELUAREA MATERIALELOR ESTE PERMISA DOAR CU CITAREA SURSEI!

URMĂREȘTE STAR POPULAR PE FACEBOOK , INSTAGRAM ȘI TIKTOK

VEZI VIDEO SI ABONEAZA-TE LA CANALUL DE YOUTUBE STAR POPULAR

Reclama

Reclama

Cmentariile sunt închise