STAR POPULAR
PRIMUL SITE DEDICAT ARTISTILOR POPULARI!

SUNT POMANAGIE! UNDE SUNT POMENI, ȘI EU SUNT PREZENTĂ! LIPSURILE CARE I-AU MARCAT VIAȚA ARTISTEI

Copilaria Danilei Ploia a fost marcata de lipsuri si a trebuit sa munceasca cu ziua, la sapa, inca din scoala generala. Indragita cantareata nu se rusineaza sa recunoasca faptul ca imbraca haine primite de pomana si ca era nelipsita de la parastasele din sat: VEZI VIDEO IN ARTICOL

Reclama

De profesie inginer si cu studii medicale, Daniela Ploia si-a urmat si pasiunea de a canta, devenind astfel una dintre cele mai simpatice cantarete de muzica populara. Primii bani i-a castigat, insa, muncind cu ziua, la sapa, inca din scoala generala, sa-si poata ajuta familia. Toti cei sapte frati dormeau intr-un singur pat si mai evadau, pe rand, la bunica lor.

”Provin dintr-o familie numeroasa, suntem sapte frati. Chiar ma gandeam la mama cum a reusit sa creasca sapte copii, imi amintesc de neajunsurile noastre. Si daca ar fi lucrat, nu si-ar fi permis sa dea bani pentru sapte copii cand pleaca la scoala. Am avut parte de lipsuri, le-am simtit, m-au intarit, m-am ambitionat.

 

blankCITEȘTE ȘI: CÂNTĂREAȚA E ACUZATĂ DE INFIDELITATE ȘI CĂ E CONSUMATOARE! NU ȘI-A MAI VĂZUT COPIII DE DOUĂ SĂPTĂMÂNI! BĂTĂI, FURT ȘI ÎNCĂIERARE CU SOACRA

 

Nu aveam timp de joaca, trebuia sa muncim. In agricultura, mergeam cu sapa la oameni, cu ziua sa ne castigam existenta. Imi doream sa castig banutii mei. Vedeam la bunica ca asta facea si i-am zis ca vreau sa merg cu ea sa fac bani. Nu erau foarte multi bani, dar inca de pe atunci ii ajutam pe ai mei pentru ca vedeam cat de greu le este. Imi mai cumparam si eu cate ceva dar eram foarte ponderata, munceam banutul si stiam ca nu pot sa-l risipesc. Din clasa a 5-a am inceput sa merg cu bunica, mai lipseam si de la scoala.”, ne-a marturisit Daniela Ploia.

 

blankCITEȘTE ȘI: ”AI BAGĂT NEVASTA ÎN FAȚĂ PENTRU ORICE FEL DE RELAȚIE CU MÎȚU?” DECLARAȚII DURE LA POLIȚIE, ÎN FAȚA LUI GUȘMAN

 

Desi nu avea prea mult timp pentru invatat, Daniela obtinea notele unei eleve eminente. Incepuse sa mearga si la festivaluri astfel incat sa castige bani si altfel decat cu sapa. A fost modesta si se bucura chiar si de hainele primite de pomana… ba chiar era nelipsita de la parastasele din sat.

Reclama

”Nu ne permiteam hainute, mai primeam. Eu mai capatam de la prietene haine, sora mea era mai increzuta, nu primea. Eu eram mai de la tara, tot timpul primeam, eram pomanagie, unde sunt pomeni, si eu sunt prezenta. Imi aduc aminte ca venise bunica de la o pomana si incepusem sa plang ca nu ma luase si pe mine. Si bunica mi-a zis sa ma duc ca ma asteapta.

blank

M-am dus la poarta si am strigat ca am venit la pomana. Cand mi-a zis ca s-a terminat pomana, vai, am inceput sa plang. De atunci, m-a luat bunica la toate pomenile. Eu primeam, eram un copil simplu, asa am si ramas, modesta. Si acum cand merg la tara, toate babutele mele ma asteapta.”, a mai declarat Daniela Ploia, la Star Popular.

 

PRELUAREA MATERIALELOR ESTE PERMISA DOAR CU CITAREA SURSEI!

URMĂREȘTE STAR POPULAR PE FACEBOOK ȘI INSTAGRAM

VEZI VIDEO SI ABONEAZA-TE LA CANALUL DE YOUTUBE STAR POPULAR

Reclama

Reclama

Cmentariile sunt închise