STAR POPULAR
PRIMUL SITE DEDICAT ARTISTILOR POPULARI!

RĂPUS DE DURERE LA CĂPĂTÂIUL FIULUI! IMAGINI SFÂȘIETOARE DE LA ÎNMORMÂNTAREA FIULUI LUI MARCU NICOLICI. CE ARTIȘTI I-AU FOST ALĂTURI

Durere cumplită pentru artistul Ansamblului Maria Tănase, Marcu Nicolici. Și-a condus fiul, de 43 ani, pe ultimul drum chiar în ajunul Crăciunului. Marian Nicolici a fost înmormântat într-un sicriu alb, cu fanfară și covor roșu: VEZI VIDEO ÎN ARTICOL

 

Reclama

Sfâșiat de durere, Marcu Nicolici și-a condus, astăzi, unicul fiu pe ultimul drum. Un AVC i-a curmat zilele mult prea devreme lui Marian Nicolici, lăsând în urmă întreaga familie îndurerată. Marcu Nicolici, pensionat de la Ansamblul Maria Tănase, a avut bucuria să înregistreze alături de fiul lui un album. Astăzi, în ajunul Crăciunului, artistul și-a condus fiul pe ultimul drum. I-au așternut acasă un covor roșu pe care au curs lacrimi amare.

 

blank blank

 

Constantin Măgureanu, alături de soția lui, Veronica, și de fiul lor, Antonio, Mugurel Sfetcu – fiul regretatei Ileana Ciuculete sau Nelu Bițînă au fost printre cei care l-au condus pe Marian Nicolici pe ultimul drum.

 

blank

CITEȘTE ȘI: TRAGIC! ARTISTUL ÎȘI ÎNMORMÂNTEAZĂ FIUL ÎN AJUNUL CRĂCIUNULUI. A MURIT LA DOAR 43 ANI

 

 ”Dumnezeu să-l odihnească! Am venit special pentru colegul și prietenul nostru Marcu Nicolici, ne cunoaștem de 30 ani, am fost colegi, iar pe Marian îl cunosc de la 14 ani. Vă dați seama, dacă noi suntem afectați, familia lui e distrusă. Sunt foarte supărați de ceea ce s-a abătut asupra familiei lor. Numai părinte să nu fii să-ți îngropi copilul.”, a mărturisit Constantin Măgureanu.

 

blank

 

”Ăsta este unul dintre cele mai mari blesteme pe care poate să-l aibă cineva, să-ti îngropi propriul fiu. Marcu Nicolici aștepta să făcă nunta, aștepta să facă alte lucruri. E o tragedie… o durere imensă, fără cuvinte.”, a transmis Nelu Bițînă.

 

Reclama

blank

blank

 

Marian Nicolici a fost înmormântat într-un sicriu alb, pe care a fost pus un aranjament floral în aceeași nuanță. Cu ultimele puteri, artistul și-a strigat fiul și după ce a fost coborât în cavou.

 

blank

CITEȘTE ȘI: IEȘEA CARNAGIU! ARTISTUL ȘI PREZENTATOAREA, GRAV ACCIDENT DIN CAUZA POLIȚIȘTILOR. ARE DAUNĂ DE 10.000 EURO ȘI DECLARAT VINOVAT!

 

Marian era unicul fiu al artistului și nu apucase să-l facă bunic. De dragul tatălui său, a acceptat să cânte alături de el mai multe melodii, însă, nu a îmbrățișat o carieră artistică. A fost plecat o perioadă la muncă, în Anglia, iar artistul își dorea ca fiul lui să se întoarcă acasă. Acum, din nefericire, trăiește cel mai dureros moment al vieții sale.

 

PRELUAREA MATERIALELOR ESTE PERMISA DOAR CU CITAREA SURSEI!

URMĂREȘTE STAR POPULAR PE FACEBOOK , INSTAGRAM ȘI TIKTOK

VEZI VIDEO SI ABONEAZA-TE LA CANALUL DE YOUTUBE STAR POPULAR

Reclama

Reclama

Cmentariile sunt închise