STAR POPULAR
PRIMUL SITE DEDICAT ARTISTILOR POPULARI!

GHEORGHE TURDA SE BAGĂ ÎN SCANDALUL DINTRE ENCEANU ȘI NICULINA: PARE CAM CERTĂREAȚĂ! VEZI CUM L-A CATALOGAT ȘI PE ENCEANU

Deși au fost la cuțite, cu înjurături și vorbe dure, Gheorghe Turda sare în apărarea lui Constantin Enceanu în scandalul cu Niculina Stoican. Turda o cataloghează pe Niculina drept certăreață iar despre Enceanu consideră ca a fost cam invidios pe el: VEZI VIDEO ÎN ARTICOL

 

Reclama

Puțini au fost cei care s-au pronunțat în scandalul dintre Constantin Enceanu și Niculina Stoican, însă, spre surprinderea tuturor, o face Gheorghe Turda… în favoarea lui Constantin Enceanu. Turda consideră că Enceanu este un artist mare care nu trebuie să semneze condica la repetițiile ansamblului din care face parte.

 

blank

CITEȘTE ȘI: NICULINA I-A DAT ȘAH-MAT COLEGULUI: ACUZAȚII NEDEMNE DE LA UN SOLIST CARE SE VREA PROFESIONIST!

 

”Cultura nu se face semnând o condică, impunându-i unui artist niște lucruri, repetiții. Păi, ce repetiții să mai facă un artist precum Constantin Enceanu? Lăsând deoparte discuțiile mele aprinse cu el, din anii trecuți, să nu uităm, totuși, că el este un artist foarte îndrăgit, în întreaga țară, muncește mult, își pregătește spectacolele, nu îl poți trata așa.

Niculina pare cam certăreață. Și eu am fost manager, la un ansamblu, zeci de ani, dar am colaborat foarte bine cu angajații. Nu orice solist de muzică populară poate fi și un bun manager, și asta s-a demonstrat, însă eu m-am descurcat foarte bine”, a declarat Gheorghe Turda, pentru Playtech Știri.

 

În urma unui conflict spontan, petrecut în urmă cu doi ani, în care Gheorghe Turda a aruncat injurii, vorbe dure și chiar pahare cu apă, relația cu Enceanu a rămas una tensionată. Acum, spune Turda, e dispus să îngroape securea războiului, însă, îl mai acuză pe Enceanu de invidie.

 

blank

CITEȘTE ȘI: MĂMUCA FLORENTINA SATMARI, CONDUSĂ PE ULTIMUL DRUM DE COPIII EI, ARTIȘTII! POMOHACI, REVOLTAT: TVR-UL NU A PARTICIPAT!

 

”El este, așa, cumva, într-o măreție a lui. Dar, să știți că, dacă îl voi vedea, îl voi saluta. Constantin Enceanu era invidios pe prezența mea, pe gradele mele, pe repertoriul meu, pe cariera mea. El s-a născut ca artist datorită lui Tudor Gheorghe, el l-a dus la ”Floarea din Grădină”. I-am reamintit asta cândva și nu i-a convenit. A început de atunci să se comporte urât, să mă vorbească de rău. Niciodată nu m-a invitat la restaurantul lui, să cânt, oricum nu mergeam”, a mai menționat Gheorghe Turda pentru sursa citată.

 

blank

blank

 

Scandalul dintre cei doi artiști s-a petrecut la restaurantul unui hotel din Mangalia, după o emisiune. Mai mulți artiști și invitați la masă au luat parte la spectacolul oferit de Gheorghe Turda. Enervat de remarcile facute de Enceanu, in timp ce Gheorghe Turda le canta mesenilor, a aruncat cu un pahar cu apa, victima fiind fina lui Ionut Dolanescu care s-ar fi ales cu buza sparta. Apoi, scandalul a degenerat… după cum urmează:

Reclama

Gheorghe Turda isi canta melodia la masa cu ceilalti artisti.

Enceanu: Domnul general, nu ne speriati asa…

Barbat: Stai ca nu s-a terminat!

Enceanu: lasati-ma dracu` ca nu mai pot!

Turda: vezi ca am dat cu paharul dupa tine! Mai, Costica! Mi-ai facut cea mai mare magarie! Ma contrezi pe mine cand canta Gheorghe Turda!? Nu ti-e rusine putin? 

Enceanu: scuzati-ma domnul general dar vreau sa ma retrag!

Turda: Cum sa faci asa ceva, nu ti-e rusine? Esti oltean magar!

Enceanu: Imi pare foarte rau! Vreau sa ma retrag!

Turda: Pai, pleaca in P!&D@ ma-tii!!! Taran needucat! Cum trebuie sa faci tu legea aici? Taci, ma, din gura, nu ti-e rusine putin? Dau cu paharul intr-o doamna fara sa fie vinovata?! Esti un magar!

Un magar needucat!

 

PRELUAREA MATERIALELOR ESTE PERMISA DOAR CU CITAREA SURSEI!

URMĂREȘTE STAR POPULAR PE FACEBOOK , INSTAGRAM ȘI TIKTOK

VEZI VIDEO SI ABONEAZA-TE LA CANALUL DE YOUTUBE STAR POPULAR

Reclama

Reclama

Cmentariile sunt închise