STAR POPULAR
PRIMUL SITE DEDICAT ARTISTILOR POPULARI!

DANIELA GYORFI, DESCULȚĂ LA NUNTĂ: „CINE NU IESE LA DANS, SE DEZBRACĂ!”

Artista a facut show la o nunta, in Brasov, unde a ingenuncheat in fata mirilor.

Daniela Gyorfi s-a dezlantuit la nunta, lasandu-i pe invitati cu gura cascata: s-a descaltat cand si-a inceput show-ul. Artista s-a pus si in genunchi in fata mirilor.

Reclama

Invitata sa cante la o nunta, in Brasov, Daniela Gyorfi a dat tot ce-i mai bun din ea… si de pe ea. Cand si-a inceput programul, cantareata a renuntat la eticheta si s-a descaltat, continuandu-si spectacolul si cu un dans provocator: s-a asezat in genunchi, in fata mirilor.

„Face parte din show-ul meu, eu ma dezlantui la nunti si incerc sa-i fac si pe invitati sa se simta liberi, sa se distreze. Cand vad ca sunt timizi, le zic invitatilor: cine nu iese la dans, se dezbraca!”, ne-a marturisit artista.

VEZI VIDEO PE CANALUL DE YOUTUBE STAR POPULAR:

Reclama

In starea de urgenta, cand nuntile si spectacolele au fost interzise, artistii au avut cel mai mult de suferit. Odata cu relaxarea masurilor Daniela si-a reluat activitatea dar la un nivel mult mai mic fata de anii precedenti. Artista mai spune ca a scapat de virus pana acum, desi i-a fost greu sa respecte toate masurile de protectie.

„Slavă Domnului, am avut unde sa cant. N-a mai fost ca-n anii trecuti dar am supravietuit. In vara asta am fost una dintre cele mai expuse artiste, am cantat peste tot, ne-am pupat, ne-am imbratisat si uite ca am scapat de virus.”, a mai marturisit cantareata pentru StarPopular.ro

 

Reclama

Reclama

Cmentariile sunt închise